Unutrašnji bazeni

Budući da su bazenski prostori, posebice spa i wellness zone, zajedno s terapeutskim bazenima, jedan od najzahtjevnijih izazova u suvremenom klimatizacijskom sustavu zbog velike količine agresivnih supstanci, s ponosom jamčimo da su naši izmjenjivači topline otporni na velik broj kemijskih spojeva i 100% zaštićeni od korozije što garantira dugotrajnost klima komore.

Komforna ventilacija

Uredi, muzeji, škole, sveučilišta, hoteli, sportski objekti, trgovački i zabavni centri danas su projektirani kao zgrade sa niskim pogonskim troškovima. Zahvaljujući našem posebnom sustavu rekuperacije topline i adijabatskog hlađenja, sustavi mogu minimalizirati potrošnju električne energije za velika opterećenja i potrebe hlađenja.

Proizvodno-prerađivačka i procesna industrija, farmacija, data centri

Zahvaljujući vrlo visokoj otpornosti na različite kemikalije, naši su proizvodi našli svoje mjesto i u različitim granama industrije kao što su poljoprivreda, farmaceutska industrija, automobilska industrija, industrija papira, prehrambena i ambalažna industrija.

Poseban naglasak dajemo na data centre, kod kojih naši uređaji sa adijabatskim hlađenjem mogu osigurati siguran rad tokom cijele godine i kod vrlo visokih vanjsih temperatura.

Bolnice, laboratoriji

Naši izmjenjivači topline testirani su za higijenske uvjete i mogu se ugraditi u različite primjene u bolničkim aplikacijama gdje su drugi materijali zabranjeni.

Zahvaljujući posebnoj konstrukciji, naši izmjenjivači topline lako se čiste, što osigurava kontinuirani rad klima komora i sustava ventilacije.